Παράδοση διασωστικού οχήματος στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος

Σε μία σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε η παράδοση Διασωστικού οχήματος στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος από το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά – Προβάλινθου στην έδρα τους.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μαραθώνος και Πρόεδρος του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας κ. Στέργιος Τσίρκας καθώς και η κυρία Βάνα Καμπέλη του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μαραθώνος. Η παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε από τον Διοικητή κ. Κυριάκο Δαμιανόγλου και τους Υποδιοικητές κ. Αθανάσιο Λασκούδη και Κωσταντίνο Παπαδόπουλο του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών Νέου Βουτζά – Προβάλινθου (ΠΥΣΕΘ).

To  όχημα παρέλαβε ο Πρόεδρος της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Ελλάδος κ. Γεώργιος Ρουμελιώτης, ενώ παρόντες ήταν η Ταμίας της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος κα Δήμητρα Παπαδήμου, ο Συν Δ/ντής εκπαίδευσης Νοτίου Ελλαδος Λαχανάς Κωνσταντίνος, η Τομεάρχης Νοτίου Ελλάδος και Νήσων κα Μαρή Γαρυφαλλιά καθώς και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Κοκοσάλη Μαρία.

Το νέο όχημα για την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος με το κωδικό όνομα “ΗΦΑΙΣΤΟΣ” φέρει και το όνομα του αποθανόντος “Ιωάννη Δαμιανόγλου” ως ελάχιστο φόρο τιμής σε αυτόν. Ως ένδειξη καλής θέλησης και ευγνωμοσύνης, το Δ.Σ. της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος προσέφερε τέσσερα πυροσβεστικά κράνη Rosenbauer στα διοικητικά στελέχη του ΠΥΣΕΘ και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και την ευχή η συνεργασία να αποδειχθεί μακροχρόνια και ειλικρινής. Το ένθερμο κλίμα μεταξύ των εθελοντών των δύο διασωστικών ομάδων δίνει ελπίδα για το μέλλον του εθελοντισμού, με την προσδοκία σχέσεων άμιλλας, συνεργασίας και αλληλεγγύης.

 

Recommended For You

About the Author: epomeapeanias